TIPS: hvordan få flere lesere på bloggen


  • Ha bilder i hvert innlegg. Alt blir fort kjedeligere om hvert innlegg kun består av tekst. Gi leserne dine noe å se på. Et stort pluss om bildene er store og klare! Flere kommer straks til å synes at bloggen din er mer spennende.
  • Ha spennende overskrifter. Ha overskrifter som lokker flere til bloggen din! Overskrifter som høres spennende ut. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å finne bra og spennende overskrifter, men ha hvertfall noe annet enn "dagen min" eller datoen ol.
  • Blogg hver dag! Du kan ikke forvente å få mange hundre lesere om du blogger to ganger i uka. Post gjerne 1-2 innlegg om dagen! Men husk, ikke post for mye, 3 innlegg hver dag er mer enn nok. Om det klør utrolig masse i fingrene, skriv mange spennende innlegg som du kan poste delvis utover i uka!
  • Ikke blogg om ting du ikke har peiling på. Gjerne finn et spesielt tema på bloggen din. Om du er interessert i sminke og klær; blogg om det! Du trenger ikke nødvendigvis å bare blogge om et tema, men som sagt - ikke skriv om ting du egentlig ikke vet noen ting om.

  • Ha et stilrent og overskiktelig design. Om du har neonfarger på innleggene dine ol kommer hvertfall jeg til å klikke meg rett ut av bloggen. Om du ikke er flink til å lage designene dine selv kan du enten bestille et design, eller finne et gratisdesign du trives med. Lyse og fine farger med et fint oppsett er det første jeg ser etter hvertfall!
  • Vær aktiv på sosiale medier. Reklamer for bloggen din på instagram, twitter, del det med vennene dine på facebook. Du kan også lage din egen fanside på facebook, da kan leserne dine lettere få med seg oppdateringer og nyheter.
  • Varier blogginnleggene dine. Blogger du ikke om noe annet enn hverdagen din og helt vanlige ting kan leserne fort gå lei. 
  • Kommenter andre blogger. Om du gjør det kommer de fleste til å se innom bloggen din. Ikke kommenter bare "ha en fin dag" ol. Ta deg tid til å lese innleggene du kommenterer og responder med noe som har med innholdet å gjøre.
  • Svar på dine egne kommentarer! Det viser at du er en ordentlig blogger som tar seg tid til å lese kommentarene sine og som setter pris på de som kommenterer. 
Les mer i arkivet » November 2013


Hei! Jeg heter Lone, er femten år gammel, og bor i lille Meldal. Jeg blogger om hverdagen min, tankene mine, og annet diverse. Håper bloggen min faller i smak!

For kontakt:
lonee1998@hotmail.nohits